Jesper Altamirano Partner og Tugba Demirtas Erdönmez Advokat

Jesper Altamirano

Advokat
, Partner
Specialer:
Selskabsret
Konkurrenceret
Generationsskifte
Skatteret
Køb og salg af virksomheder
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk
JURIDISK SAGSBEHANDLER
Stine Lykkegaard-Madsen

Profil

Jesper Altamirano er partner hos IDEAL Advokatfirma og stifter af samme.

Jesper har stor ekspertise med danske virksomheders udenlandske virksomhedsopkøb og selskabsetableringer i tæt samarbejde med udenlandske advokater og øvrige rådgivere. Og med specialistviden inden for fødevarebranchen og landbrug.

Jesper har blandt andet været en nøglerådgiver igennem den markante udvikling, som den danske andelsbranche med fremstilling og formidling af råvarer til fødevareproduktion har gennemgået i de senere år.

Han har som en af de få danske advokater haft fusionssager til behandling i EU-Kommissionen, og han har i det hele opnået en helt særlig erfaring i konkurrenceretlige problemstillinger og processer ved opkøb, frasalg, fusioner og spaltninger af selskaber i Danmark, Europa og Asien.

Derudover er Jesper en foretrukken rådgiver i omfattende sager om selskabsretlige forhold og generationsskifte, hvor han igennem mange år har bistået formuende familier med blandt andet virksomhedsomdannelser, virksomhedsstruktur og planlægning af generationsskifte.

Jesper er bestyrelsesmedlem i flere danske virksomheder.

Karriereforløb

2015: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2007: Bonnesen Advokater I/S, partner
2005: Lundgrens Advokatpartnerselskab, advokat
2003: Plesner Advokatpartnerselskab, advokatfuldmægtig
2002: Deloitte Nordic A/S, juridisk konsulent
2002: Cand.jur. fra Københavns Universitet

Undervisning
Har tidligere undervist som ekstern lektor på Syddansk Universitet i aktie- og anpartsselskabsret på jurauddannelsen og i skatteret på HD-studiet i finansiel rådgivning.

Referencer

Jesper har sammen med sine kompagnoner skabt rammerne for det, IDEAL Advokatfirma er blevet til i dag.

For Jesper er jura ikke blot et arbejde, men nærmere en livsstil. Han har en bemærkelsesværdig passion for faget og yder altid en kompromisløs rådgivning. Han opbygger en relation baseret på gensidig tillid og respekt.

Struktur og pragmatik er nøgleord i Jespers arbejde. Desuden er han venlig og giver tid og plads til at hjælpe sine medmennesker og støtter både kollegaer og klienter med at nå individuelle ambitioner.

Værdier

Når Jesper ikke begiver sig ud i juraens forunderlige verden, kan han lide at tage på vandreture i udlandet samt se fodbold. Specielt interessen for fodbold deler han med mange af kontorets øvrige medarbejdere. Glæden ved diverse sportsgrene er stor hos IDEAL Advokatfirma, som også er sponsor for flere fodboldklubber i Odense.