Stine Lykkegaard-Madsen Juridisk Sagsbehandler og Translatør

Stine Lykkegaard-Madsen

Juridisk sagsbeh. & Statsaut. translatør
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Stine har været tilknyttet advokat Jesper Altamirano siden 2007, og hun besidder i dag en stor ekspertise i især den selskabsretretlige sagsbehandling.

Med sin uddannelsesmæssige baggrund som cand.ling.merc. ved Copenhagen Business School og autoriseret translatør har Stine også ansvaret for det sproglige indhold af internationale kontrakter og dokumenter.

Stine arbejder primært for  Jesper Altamirano, men assisterer også kontorets øvrige medarbejdere.

 

Karriereforløb

2015:  IDEAL Advokatfirma P/S, juridisk sagsbehandler og translatør
2006:  Bonnesen Advokater I/S, juridisk sagsbehandler og translatør
2001:  Plesner, juridisk sagsbehandler og translatør
1999:  Euroscript i Luxembourg, oversætter
1999:  Cand.ling.merc. fra Copenhagen Business School

Referencer

Stine er en yderst detaljeorienteret og kompetent kollega. Hun er dedikeret i sin opgaveløsning og er en sand engel til engelsk og sprog- og korrekturgennemgang. Hun har altid en meget professionel tilgang til sagsbehandlingen. Desuden er Stine indbegrebet af venlighed og imødekommer enhver med ærlighed, oprigtighed og humoristisk sans.

Værdier

Stine har siden studiet haft en forkærlighed for det juridiske sprog, og efter to år som translatør fik hun et vikariat på et advokatkontor og har arbejdet i advokatbranchen lige siden.

For Stine betyder det meget med veldefinerede opgaver. Hun vil gerne levere et godt stykke arbejde hver gang. Dette er et virkelig godt match til Jesper Altamirano, som hun har dannet parløb med i rigtig mange år efterhånden. Særlig vigtigt er det for Stine, at vi hos IDEAL Advokatfirma har en god og rolig omgangstone, og at vi respekterer hinanden, både som mennesker og kollegaer.