Rettidig, kompromisløs og nærværende juridisk rådgivning er vores kendetegn

Siden 2015 har vi hos IDEAL ydet juridisk rådgivning for danske og internationale erhvervsklienter fra vores kontor i hjertet af Odense. Vi prioriterer den direkte klientkontakt, fordi det er afgørende for os, at danne en fortrolig og god relation til dig og din virksomhed.

Vi samarbejder med såvel danske som internationale virksomheder, og blandt vores klienter finder du nogle af Danmarks største virksomheder såvel som mindre og lokale erhvervsdrivende.

Hos IDEAL sætter vi en ære i at være nærværende og tilgængelige for dig og for hinanden. Vi tror på, at det gode kollegaskab er nøglen til det positive samarbejde mellem os og vores klienter.

Inden for de erhvervsretlige specialer har vi særlig erfaring med de juridiske områder, som vedrører køb og salg af virksomheder, fast ejendom og konfliktløsning, men vi bistår vores klienter i alle aspekter af deres forretning.

Fællesskab, dedikation og pragmatisme

Hos IDEAL har vi først og fremmest en drivende passion for hvert vores speciale, men vi er også et fællesskab, som hjælpes ad og samarbejder omkring løsning af vores klienters juridiske udfordringer.

Vi arbejder for et fælles mål, en fælles mission og en fælles vision for firmaets fremtid. Kombineret med vores værdier udgør det fundamentet for IDEAL.

Fællesskab. Vores døre er altid åbne, og vi hjælpes ad og løfter hinanden.

Dedikation. Vi er dedikeret til vores klienter, til hinanden og til vores fag.

Pragmatisme. Vi går til vores opgaver med en pragmatisk tilgang, og udnytter tiden bedst muligt.

Vores hverdag skal være sjov og spændende, og vores opgaver skal give mening. Den tid vi bruger, skal skabe værdi for alle, såvel klienter som medarbejdere.

Ideal Advokatfirma Erhvervsjuridisk Rådgivning
Kontrakt Juridisk Rådgivning Ideal Advokatfirma P/S

IDEAL er medlem af Eurojuris International

Et internationalt netværk af advokatfirmaer, der tilbyder juridisk rådgivning og lokal repræsentation til virksomheder, organisationer, offentlige myndigheder og private klienter i hele Europa samt i øvrige udvalgte jurisdiktioner i resten af verden.

At udnytte lokal viden og ekspertise er den mest effektive måde at håndtere de juridiske og kommercielle forskelle, der findes i Europa. Det er en kæmpe fordel at have hurtig adgang til et netværk af advokater, der er til stede i de områder, hvor sagerne opstår eller har udløbere til.

Bliv en del af et professionelt arbejdsmiljø og stærkt fællesskab

Hos IDEAL er det altid plads til en ny dygtig kollega. Vi sætter en ære i at være nærværende og tilgængelige for vores klienter og for hinanden. Kontakt os, hvis du ønsker at blive en del af et dansk advokatfirma med internationalt udsyn.