Advokatfirma med speciale i dansk og international erhvervs- og selskabsret, fast ejendom og konfliktløsning

Vores åben-dør-politik er værdiskabende for os selv og for vores klienter
Vi er et fællesskab, som hjælpes ad og samarbejder omkring komplekse juridiske udfordringer. Vi er af den overbevisning at et godt kollegaskab bidrager positivt til samarbejdet mellem os og med vores klienter, og skaber de bedste resultater.

Rettidig, kompromisløs og nærværende juridisk rådgivning er vores kendetegn. Inden for de erhvervsretlige specialer har vi særlig erfaring med de juridiske områder, som vedrører køb og salg af virksomheder, fast ejendom og konfliktløsning, men vi bistår vores klienter i alle aspekter af deres forretning.

Ideal Advokater Erhvervsjurister Internt Møde
Ideal Advokater Strategi Jonas Sebastian Wehrli-Andersen og Sofie Busk Simonsen
Mødelokale Ideal Advokatfirma P/S

Dansk advokatfirma med internationalt udsyn

Vi samarbejder med såvel danske som internationale virksomheder, og blandt vores klienter finder du nogle af Danmarks største virksomheder såvel som mindre og lokale erhvervsdrivende.

Vores kontor er placeret i hjertet af Odense, men vi yder juridisk rådgivning for virksomheder i hele landet. Ønsker du at blive en del af et ambitiøst team af erhvervsjurister midt i landet med internationalt udsyn, så tøv ikke med at kontakte os.

Ideal Advokatfirma P/S Erhvervsretlige Specialer Juridisk Rådgivning

Specialister i erhvervs- og selskabsret, fast ejendom og konfliktløsning

Hos IDEAL har vi først og fremmest en drivende passion for hvert vores speciale, men vi er også et fællesskab, som hjælpes ad og samarbejder omkring at løse vores klienters juridiske udfordringer. Vil du vide mere om, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og vores respektive specialer, kan du læse mere om hver enkelt medarbejder og IDEAL som helhed ved at klikke på linket nedenfor.