Advokat

Som advokat hos IDEAL Advokatfirma P/S skal du udvikle din profil som specialist. Vi arbejder med egne sagsporteføljer men dyrker den faglige sparring ved at udveksle sager til den person, som besidder den fornødne kompetence. Der er derfor altid mulighed for at hente råd og vejledning hos en kollega.

Du skal kunne indgå i et ambitiøst og dynamisk miljø, hvor der er højt til loftet. Vi er dedikeret til tre følgende fokusområder: Pragmatisk og nærværende rådgivning. Viden og indsigt. Ambition og vilje.

Vi vil være vores klienters foretrukne samarbejdspartner, når de står over for komplekse udfordringer og har brug for juridisk og strategisk rådgivning. Derfor lægger vi stor vægt på at opnå dyb indsigt i klientens virksomhed og situation for at kunne yde kompetent rådgivning, der er løsningsorienteret, let forståelig og praktisk anvendelig.

Attraktiv løn

Vi tilbyder fleksible og attraktive løn- og ansættelsesvilkår samt adgang til de nyeste teknologiske hjælpemidler.

Sundhed og forsikring

Vi passer godt på vores medarbejdere og tilbyder derfor sundhedsforsikring, sund frokostordning og træningstøj til alle. Hvert år deltager vi i motionsløb og inviterer vores familier med.

Internt på kontoret lægger vi vægt på en uhøjtidelig tone og en afslappet atmosfære.

Kontaktperson

Cecilie Vogn Rasmussen Advokatfuldmægtig