Jens Jacob Dühr Advokat Partner

Jens Jacob Dühr

Advokat
, Partner
Specialer:
Entrepriseret
Landbrugshandler
Konkurser
Køb og salg af virksomheder
Rets- & Voldgiftssager
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Jens Jacob Dühr er partner hos IDEAL Advokatfirma og stifter af samme. 

Med speciale i insolvensret er Jens Jacob medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel og fungerer derfor fast som kurator i konkursboer.

Han er også en klassisk procedureadvokat med solid erfaring i at føre retssager. Jens Jacob fører således løbende sager for landsretterne og for Højesteret.

Med sin dybe indsigt i finansiel- og kreditjura er Jens Jacob en nøglerådgiver i store og komplekse kontrakter og har igennem årene deltaget i mange virksomhedsoverdragelser for danske og udenlandske selskaber, herunder tillige inden for landbruget, som Jens Jacob har bred erfaring med.

Jens Jacob rådgiver også om persondataret.

 

Karriereforløb

2015: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2008: Bonnesen Advokater I/S, partner 
2006: Rønne & Lundgren, advokat 
2003: Bruun Hjejle, advokatfuldmægtig 
2003: Cand.jur. fra Københavns Universitet

Referencer

Jens Jacob er et yderst kompetent og behageligt menneske, som formår at bidrage positivt til en ellers travl hverdag. Han besidder en empati, som han er i stand til at sætte ind i sin opgaveløsning med fokus på at få det rigtige resultat hurtigst muligt med færrest mulige omveje, vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Han er indbegrebet af rådgivning i øjenhøjde og er altid ligefrem og ærlig, så klienterne ikke er i tvivl om, hvad de kan forvente.  

Værdier

Siden folkeskolen har Jens Jacob vidst, at han ville være advokat. Og valget om at være medstifter af IDEAL Advokatfirma har været en naturlig følge af samme drøm. Den indre glæde ved sit fag prøver Jens Jacob at videregive til kollegaer som inspiration til at gøre sit fag til en grundlæggende livsglæde og til en stolthed. Uden for kontortid er Jens Jacob begejstret for bl.a. vandring og rejser gerne langt for at opleve storslået natur.