Hans Holme Advokat

Hans Holme

Advokat
Specialer:
Køb og salg fast ejendom
Lejeret
Landbrugshandler
Konkurser
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Hans Holme har igennem en årrække været ansvarlig for konkursretlige sager i IDEAL’s insolvensafdeling og har et dybdegående kendskab til konkurs og insolvensret. Hans erfaring skaber en resultatorienteret proces med et godt og konstruktivt samarbejde mellem kurator, kreditorer og skifteret.

Som advokat med en kompetent indsigt i forretningsgange for nødlidende kunder i pengeinstitut og realkreditinstitut er Hans en foretrukken samarbejdspartner i processen mellem advokat og bank, som er så afgørende for at opnå en tabsbegrænsende strategi og handlingsplan.

Hans er også specialist i lejeret og i fast ejendom. Han rådgiver ved køb og salg af fast ejendom med såvel udarbejdelse af købsaftaler, førelse af retssager og yder advokatbistand til løsning af lejeretlige tvister. Skal du købe fast ejendom på tvangsauktion i skifteretten, kan du også med fordel tage fat i Hans, som har kendskab til proceduren på både sælger- og købersiden.

Igennem flere år har Hans som en del af sin rådgivning med køb og salg af fast ejendom specialiseret sig i landbrugsret som en niche. Grundet sin opvækst på en gård har han et unikt branchekendskab, der gør det lettere at løse de særlige problemstillinger, som gør sig gældende for landbrugssektoren.

 

Karriereforløb

2019: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
2016: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig
2016: IDEAL Advokatfirma P/S, legal trainee
2016: Cand. jur. fra Syddansk Universitet
2015: Lexos Advokater, stud. jur.

Referencer

Hans er fagligt kompetent og rolig som få.

Hans er klippefast, bundsolid og dygtig. Han anerkender med det samme klienternes problemer og får altid tingene klaret til den aftalte tid. Han møder sine medmennesker i øjenhøjde og søger at finde den overordnet set bedste løsning, ikke kun den juridiske løsning.

Værdier

Når Hans ikke arbejder som advokat, bruger han sin tid i haven på sit lille landsted syd for Odense. Hans er født og opvokset på en gård og har også behov for jord under neglene. Opvæksten på en gård er også baggrunden for Hans’ interesse for landbrugsområdets juridiske udfordringer.

At være advokat hos IDEAL betyder for Hans, at der er plads til både professionalisme, karriere og familieliv. Der er rum til samarbejde og sparring samt udvikling af individuelle kompetencer.