Claus Heide Andersen Advokat Partner

Claus Heide Andersen

Advokat
, Partner
Specialer:
IP-Ret
Markedsføringsret
Skatteret
Kontrakter
Rets- & Voldgiftssager
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk
Tysk
Fransk
JURIDISK SAGSBEHANDLER
Stine Lykkegaard-Madsen

Profil

Claus Heide Andersen er specialist inden for IP og markedsføringsret og har yderligere et dybdegående branchekendskab til foderstof- og animalsk fødevareproduktion, hvor han har deltaget i adskillige komplekse retssager igennem de senere år.

Med sin baggrund også som kemiker har Claus en uvurderlig viden i forhold til at bistå virksomheder, hvortil juraen er knyttet særligt naturvidenskabelige og tekniske forhold.

Claus har også stor erfaring med kontraktsret og er en foretrukken juridisk rådgiver af flere større koncerner i dansk erhvervsliv.

Claus er et aktivt medlem af Eurojuris, en global sammenslutning af advokater, hvor han igennem årene har opnået et solidt internationalt netværk på de internationale konferencer i Europa, og hvori han arbejder i det udviklende branchearbejde i gruppen for IP-ret.

 

Karriereforløb

2022: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2019: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
2016: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig
2015: Cand.jur. fra Syddansk Universitet 

Referencer

Om Claus siger en kollega, at han er et menneske med en stor almen viden. Han beskrives yderligere som et meget behageligt menneske, som bevarer roen og altid er villig til at hjælpe. Claus går desuden aldrig på kompromis med sit arbejde.

Værdier

For Claus er det vigtigt at møde andre mennesker, hvor de er.

At være en del af IDEAL Advokatfirma er for Claus ensbetydende med at indgå i et stærkt fællesskab, hvor kollegaerne hjælper hinanden.