Susanne Hansen Regnskabschef

Susanne Hansen

Regnskabschef
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Susanne Hansen er uddannet revisor og har været regnskabschef i mange år.

Endvidere har Susanne god erfaring i dødsbobehandling. I dødsboer med privat skifte eller som bobestyrerbo er hun kompetent i skifteproces, samarbejdet med skifteretten, skat, økonomisk beregning og udarbejdelse af boopgørelser med arvens fordeling, dødsboskat og boafgifter.

 

Karriereforløb

2015: IDEAL Advokatfirma P/S, regnskabschef
2007: Bonnesen Advokater I/S,  bogholder
1983: BDO Scanrevison A/S, revisor

Referencer

Med sine mange års erfaring er Susanne yderst kompetent i sin tilgang til arbejdsopgaverne, og hun formår at formulere sig, så enhver kan følge med. Hun er fokuseret, effektiv og altid til tiden.

Dernæst er Susanne en omsorgsfuld og humoristisk person, der gerne giver en hjælpende hånd – både fagligt og til sociale arrangementer på advokatkontoret. Susanne er en del af sjælen hos IDEAL Advokatfirma og er en meget loyal og trofast kollega, som også altid stiller op til socialt samvær og gode samtaler.

Værdier

For Susanne er det afgørende at kunne arbejde selvstændigt og med frihed under ansvar, derfor passer det hende rigtig godt, at der er højt til loftet hos IDEAL Advokatfirma. Vi både passer hvert vores, men bidrager samtidig hver især til, at der på advokatkontoret er både en professionel og personlig sammenhængskraft. De fleksible arbejdsvilkår og gode sociale arrangementer giver os humør, når hverdagen kan være travl og hektisk, hvilket Susanne sætter stor pris på.