Advokatfuldmægtig

Som advokatfuldmægtig hos IDEAL Advokatfirma P/S får du en advokatuddannelse af høj kvalitet, der praktiseres i lokale rammer kombineret med internationalt udsyn i spændende, komplekse sager. Her lægges grundstenene for din karriere som advokat.

Du vil blive tilknyttet en partner inden for dit umiddelbare juridiske interesseområde, der vil fungere som din mentor under hele uddannelsen. I løbet af din tid som fuldmægtig vil du komme til at arbejde sammen med flere advokater for at komme omkring forskellige specialeområder, så vi i fællesskab kan sikre et generelt kendskab til de væsentligste juridiske specialer og samtidig finde ud af, hvor dine styrker ligger som advokat.

Fra jurist til advokat

Vi forventer, at du er godt klædt på fra din tid på universitetet, men vi er samtidig meget beviste om, at det først er nu, du skal lære at være advokat. Og for at være en god advokat, skal der være styr på mere end det rent juridiske. Vi baserer vores arbejde på fire grundsten, der gør os til de dygtige advokater og kolleger, vi gerne vil være. (i) Integritet og professionalisme, (ii) dedikation til arbejdet, (iii) faglig, kollegial sparring og (iv) tidsoptimering, som afspejles i det arbejde, vi hver dag udfører. Læs mere om det her.

Grundig fra begyndelsen

For en nyuddannet jurist er det afgørende at få den nødvendige oplæring og den rigtige metode indarbejdet. Det sikrer vi ved at være både grundige og detaljeorienteret i samarbejdet med vores advokatfuldmægtige fra første færd. På den måde får vi skabt det bedste fundament for vores fremtidige samarbejde, når fuldmægtigen skal stå på egne ben.