Troels Myrup Jensen Advokatfuldmægtig

Troels Myrup Jensen

Advokat
Specialer:
Konkurser
Sprog:
Engelsk
Dansk

Profil

Troels Myrup Jensen specialiserer sig i it-ret og persondataret.

Troels har været selvstændig it-konsulent i Odense i en lang årrække og er advokatkontorets it-sagkyndige jurist med særlig kompetence til at yde juridisk rådgivning for it-branchen i professionel og teknisk øjenhøjde.

Derudover beskæftiger han sig med førelse af civile retssager i både insolvensretlige og landbrugsretlige tvister i byretten.

Troels er desuden juridisk rådgiver for et bredt erhvervsliv og for virksomheder med forskellig branchetilknytning. Han forhandler kontrakter og bistår med udarbejdelse af juridiske dokumenter til danske virksomheder i SMV-segmentet.

 

Karriereforløb

2024: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
2021: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig 
2020: Cand.jur. fra Syddansk Universitet  
1993: Avanti it ApS, eget IT-konsulentfirma

Referencer

Troels er arbejdsom og hjælpsom. Han er socialt anlagt og sætter stor pris på at være sammen med kollegaer og samarbejdspartnere uden for arbejdspladsen. Hans baggrund som selvstændig erhvervsdrivende mærkes tydeligt, da han forstår mange af virksomhedens udfordringer på forhånd. Med Troels som juridisk rådgiver får man en oplevelse af et fælles kommercielt fodslag flot belagt med juridisk kompetence.

Værdier

Troels tillægger samarbejdet hos IDEAL Advokatfirma stor værdi, og det er vigtigt for ham, at alle trækker på samme hammel, en fælles indsats – ingen kæde er stærkere end det svageste led. Han søger dagligt udfordringer og får frihed under ansvar og værdsætter på den måde at udvikle sig både som jurist og som menneske.

I fritiden cykler Troels i cykelklub og værdsætter i øvrigt god mad og vin.