Jonas Sebastian Wehrli-Andersen Advokatfuldmægtig

Jonas Sebastian Wehrli-Andersen

Advokat
Specialer:
Selskabsret
Konkurrenceret
Generationsskifte
Skatteret
Køb og salg af virksomheder
Sprog:
Engelsk
Tysk
Dansk
Schweizertysk
JURIDISK SAGSBEHANDLER
Stine Lykkegaard-Madsen

Profil

Jonas Sebastian Wehrli-Andersen beskæftiger sig hovedsageligt med selskabsret samt køb og salg af virksomheder. Andre vigtige retsområder er konkurrence- og skatteret.

Jonas’ konkurrenceretlige juridiske kandidatafhandling (speciale) om ”ikke-kontrollerende minoritetserhvervelser” blev som noget særligt udgivet på SDU-tidsskriftet JuSDUs. Et offentligt tilgængeligt og net-baseret tidsskrift, som indeholder et udvalg af universitetets bedste juridiske kandidatafhandlinger. Læs Jonas’ kandidatafhandling her

Jonas er allerede en fast tilknyttet juridisk rådgiver på flere af IDEAL Advokatfirmas større klienter – herunder i landbrugs- og fødevarebranchen.

Med en schweizisk mor har Jonas en stor interesse i sager med et internationalt aspekt, hvor han også gør brug af sine gode sprogkundskaber.

 

Karriereforløb

2022: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
2019: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig
2018: IDEAL Advokatfirma P/S, legal trainee
2016: Kammeradvokaten, stud.jur
2015: Ret&Råd Odense, stud. jur
2019: Cand.jur. fra Syddansk Universitet

Referencer

Jonas har en stor evne til at fordybe sig i sit arbejde, fokuseret og målrettet. Han tager åbent imod udfordringer og danner samtidig god alliance med sine kollegaer. Jonas er rolig, imødekommende og nem at snakke med. Han er tillige god til at lytte og efterfølgende forstå helhedsbilledet i den givne situation. 

Værdier

Som ansat hos IDEAL Advokatfirma sætter Jonas stor pris på fællesskabet og især på, at han her har det bedste fra to verdener; fordelen ved et mindre kontor, hvor alle kender alle, samt arbejdet med større internationale sager med en professionel tilgang og et højt fagligt niveau. Derudover værdsætter han kontorets sociale arrangementer, som styrker sammenholdet og den uhøjtidelige tone kollegaerne imellem. 

Når Jonas ikke er på kontoret, bruger han tiden sammen med familien og spiller fodbold, padel tennis og ror i sin kajak.